Oegstgeest 7 juni – Een stralende dag om te trouwen! We hebben vooraf al enorm veel plezier gehad om de te gekke trouwkaart (met een touch of disney) te ontwerpen voor dit stel. En dan is het zover. ‘s Morgens bij de voorbereiding van het stel is het gezellig druk, samen met haar moeder, zussen en vriendinnen is de bruid bezig met de laatste details van de voorbereiding als we binnen komen. Kelly wordt aan alle kanten geholpen in haar prinsessenjurk. Ook Danny wordt in zijn pak geholpen en is met een gezellig clubje familie en vrienden. Helemaal klaar stapt hij in een BMW om zijn aanstaande op te halen. Iedereen wacht braaf beneden als de bruidegom naar boven gaat. Huilend omhelzen ze elkaar en ook wij voelen de emoties achter onze camera’s…

Vanuit hun eigen appartement volgt een heuse balkonscene! Natuurlijk mogen we het stel volgen voor de fotoreportage. Bij een disneythema hoort natuurlijk een kasteel, en zo volgen we ze naar de eerste locatie. Waar we te gekke foto’s maken met hele toffe ballonnen. En natuurlijk het groen, het kasteel en de andere mooie plekjes. We hebben nog tijd voor een extra locatie. Ze stralen onder de snikhete zon! En na een serie prachtige foto’s gaan we terug naar huis, om alle gasten te verwelkomen.

We gaan met de hele groep op de boot naar de ceremonie. Op deze hete dag is de beste plek natuurlijk op het water, we gaan langs woonboten en kades en eindigen in het centrum van Leiden. Waar het stel iedereen voor gaat het stadhuis in.
De opvallende tule jurk komt prachtig tot haar recht in de ontvangsthal, waar het stel hun entree maakt. Het is een mooie, warme, emotionele ceremonie. En als Kelly zelf nog een gelofte wil voorstellen, zijn tranen onvermijdelijk. En iedereen is geroerd. Na wat eerste felicitaties is het tijd voor bubbels op de boot! Op naar de diner- en feestlocatie.

We komen aan bij gezellige zaal en mooi versierde tuin waar de gasten gezellig met elkaar staan te kletsen en genieten van de taart (door de vader van de bruidegom gemaakt!). We schieten nog wat laatste foto’s en dan zit deze te gekke dag er al weer op!
Wat een feestje om te mogen fotograferen!

TrouwkaartVan kaartjes tot kiekjes
Ceremonie – Stadhuis Leiden
TrouwlocatieLa France
Trouwvervoer – BMW M6
FotografieVan kaartjes tot kiekjes
Boot – Leidse Rederij