Leuke trouw links - bruiloft tips!

We zijn in de loop der jaren super leuke mensen en mooie bedrijven tegengekomen. En zijn inmiddels een wandelende bron aan trouwinspiratie geworden . Al dit leuks voor onszelf houden hebben we natuurlijk niets aan, want al dit moois levert ook nog eens extra mooie beelden op!

Trouwlocaties

De vertrekhal – Rotterdam 

Dat het Nederlands beste trouwlocatie is, vinden wij niet zo interessant, wij vinden het vooral stoer, industrieëel en echt daar bij de Vertrekhal. En daarbij zijn Peter en zijn team horeca mensen pur sang! We voelen ons er altijd welkom en komen er heel graag heel vaak terug, dus kom maar op met die stoere weddings in de Vertrekhal!

De Italiaanse Bruiloft – Waar dan ook in Italië

Het is een van de eerste bureaus (gevestigd te Rotterdam) in Nederland dat zich op de huwelijksmarkt in Italië stortte en het was gelijk een succes. Inmiddels heeft ze al meer dan 500 huwelijken mogen regelen waaronder zeer recent haar eigen droomhuwelijk.

 

Styling

Love you to the moon and back – Den Haag

Dit toffe stylings bedrijf is niet alleen erg goed, maar Marjoleine is een super leuk mens. Want lol achter de schermen en passie voor het vak zorgt voor die te gekke styling op jullie dag. En ze verkoopt ook nog eens allerlei toffe accessoires!

White weddings – Blokker

Van vintage tot romantisch, en van kasteel tot boerderij, geen klus te groot of te gek voor Bianca! Met haar bus scheurt ze door heel Nederland om jullie bruiloft in die te gekke styling uit te voeren.

Trouwen in Eigen Tuin – Lisse

Trouwen in Eigen Tuin is de cateraar voor jullie huwelijksdag!
Wij verzorgen heerlijke borrelhappen, BBQ gerechten, sharing diners aan lange tafel, walking diners, festival gerechten, maar ook lunches en veel meer.

 

 

Weddingplanner

Evy’s proposal – Rotterdam

Deze trouwtopper doet niet alleen de organisatie van jullie dag, zelfs een huwelijks aanzoek behoort tot de mogelijkheden! Ben je nog niet gevraagd maar wil je graag trouwen en zit je daarom stiekem op onze site, vraag haar om hem te vragen, of zorg voor een visitekaartje en schuif het hem onder zijn neus 😉

Vin et bise – Leiden

Deze eventplanner, organiseert de grootste events. Dus jullie te gekke bruiloft is tot in detail georganiseerd zonder dat jullie dat door hebben. Daarnaast een creatieve geest die de mooiste locaties vindt en snapt wat jullie willen!

Proud Mary – Leiden

Of je nou zelf (net als wij) een structopaat in hart en nieren bent en enkel iemand zoekt om jouw gedetailleerde draaiboek tot in de puntjes toe perfect uit te voeren, of juist al kriebels krijgt bij het denken aan alles wat je nog moet regelen; Proud Mary is er voor je.

 

Bloemen

Floreest – Leiden

We hebben de mooiste (blijvende) vintage boeketten van linten, fotolijstjes en prachtige broches voorbij zien komen! Daarnaast maakt ze natuurlijk ook prachtige boeketten en styling van echte bloemen. En lekker handig, zo’n ±5 minuten lopen vanaf ons headquarter in Leiden!

Haar & make up

Vilano

Welk tof bruidskapsel je ook wilt, Judith zorgt voor de perfecte stijl passend bij jouw outfit. Uiteraard wordt de make up helemaal in stijl gemaakt, of je een glamour make up of juist je natural look wilt, bij Vilano draaien ze er hun hand niet voor om.

 

Bruidsjurken

De Bruidshoek – Leiden

Uit verkozen tot beste bruidswinkel van 2014 en 2015!!!
“Het uitzoeken van je bruidsjurk is een feest en zo moet je dat bij ons ook ervaren. We werken dan ook met een heel team gezellige meiden die precies weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw specifieke wensen.” Aldus De Bruidshoek.

 

Inspiratie

Girls of honour

De plek voor originele trouwinspiratie! Elke dag speuren zij trouwland voor je af, op zoek naar de beste, origineelste en aardigste leveranciers. Stuk voor stuk kanjers in hun vakgebied. Kijk en kies wie er goed bij jullie bruiloft past.

The Perfect Wedding

Alles over trouwen,  inspiratie en informatie voor jouw trouwdag! Plan stressvrij jullie bruiloft me de online planningtools van TPW!

Arnhemsmeisje

Gewoon anders trouwen. Welke kleuren of thema’s er nu ‘in’ zijn voor je bruiloft? Totááál niet belangrijk, want trouwen draait voor ons niet om die perfecte dag met alles erop & eraan. Nee, zij zien trouwen als een relaxed, knettergaaf en persoonlijk feest.

Wedding Goodiebag

Een tas vol inspiratie! Het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen. De gratis Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer.

Trouwfoto's & trouwkaart design

Mail van kaartjes tot kiekjes voor jullie bruidsreportage en trouwkaart design Mail ons