Als we ‘s morgens aankomen bij het Leonne, in het huis van de bruid is het heel rustig, make up is klaar en de jurk en het haar volgen nog. Als even later de zus en moeder van de bruid binnenkomen gevolgd door de kapper, is het gezellig. En alles wordt klaargemaakt voor de grote dag. Bij bruidegom Robbert is het net zo gezellig, hij is bij zijn ouders, in het gezelschap van hun eigen dochtertje. Als hij zijn pak aan heeft, zijn ze klaar voor vertrek! Tijd om elkaar voor het eerst te zien.

Leonne staat in de woonkamer te wachten en ze bewonderen elkaar, de jurk, voorkant en achterkant en uiteraard ook het pak met de mooie binnenkant! Natuurlijk mag de jurk van het bruidsmeisje niet vergeten worden dus hun dochter mag ook in haar prachtige jurkje mee.

We gaan op pad voor een kleine fotoshoot, in en om de Kralingse Plas. De trouwlocatie wordt nog versierd als wij de plas verder om gaan. Aan de overkant aangekomen, mag ik mee met het stel op een sloep over de Plas. Terwijl op de trouwlocatie zelf alle gasten hun plek opzoeken voor de ceremonie. En dan meren ze aan om vanuit de sloep het huwelijksbootje in te stappen! De ceremonie is buiten op het terras aan het water. Er wordt veel gelachen en veelbetekenende blikken uitgewisseld. En het bruidsmeisje steelt uiteraard af en toe even de show, vooral als, na het jawoord en de kus, de handtekeningen gezet mogen worden. Zij mag met een veren pen ook even tekenen.

En dan is het tijd voor ontspanning, met alle felicitaties, de taart en bubbels. Tussen de gezellige gesprekken door worden er nog wat persoonlijke speeches gehouden die de nodige lach en zelfs een traan opleveren. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue. Uiteraard stopt het daar niet, want dan volgt de feestavond! Wij nemen afscheid van deze dag. Dank je wel mooi bruidspaar en alle fijne, gezellige en leuke mensen! Wat een top dag.

Locatie De Tuin van de vier Windstreken
Fotografie Van kaartjes tot Kiekjes
Fotolocatie Kralingse Plas