Als trouwfotograaf hebben we natuurlijk de coolste baan van de wereld! Hieronder zie je een paar mooie bruidsreportages.


Hoe het meestal gaat?

Voorbeeld van een bruilofts-dagindeling


Voorbereidingen
Één van de duofotografen wordt afgezet bij de bruid, die dan nog in de make up zit of met de krullers in het haar. De andere fotograaf rijdt of loopt (ligt eraan hoe ver het stel uit elkaar is) naar de bruidegom, die door de zenuwen al helemaal aangekleed is, of juist heel relaxed in zijn boxershort open doet :-).

De fotoreportage
Meestal mogen we het stel even kapen voor een toffe fotoshoot, een bruidsreportage in een oude fabriek, een toffe loods of een andere locatie waar het stel de trouwreportage wil. Mooie, stoere, grappige en romantische foto’s zijn het resultaat. En daar hebben wij alles voor over, we gaan liggen op de grond, springen over een greppel en gaan in een hoogwerker, we hebben het allemaal een keer gedaan voor die ene foto.De ceremonie
Het officiële gedeelte is natuurlijk nogal belangrijk! Terwijl de ene fotograaf let op die ene traan of die extreme lach, loopt de ander rond om die prachtige zaal vast te leggen of een perfecte compositie te maken.

Taart & toost
Yeah, de spanning is er af, er mag gedronken en gegeten worden 🙂 Wij schieten foto’s wanneer jullie de taart samen aansnijden, natuurlijk pas als we de taart eerst in volle glorie hebben vast gelegd! Als jullie het glas heffen, hebben wij de camera klaar en schieten meteen de sfeer van jullie feest!

Diner & feest
Soms eten we mee of leggen we alleen de gedekte tafels vast, net wat jullie willen. Maar als we er zijn, zorgen we er voor dat de speech van jouw vader erop staat en dat het heerlijke dessert er net zo lekker uitzien als in het echt. En jullie dansmoves leggen we uiteraard ook met liefde vast!

Al is jullie dag heel anders, geen probleem, die foto’s worden te gek toch? Check snel of we nog vrij zijn: