Van kaartjes tot kiekjes

We hebben een te gek kantoor in Leiden, lekker centraal in Nederland. Dus trouw je in Zuid Limburg of in Rotterdam? Geen probleem, wij scheuren erheen. Ook het buitenland is geen probleem, wij krijgen die camera’s wel de grens over!

Stuur een berichtje!

Follow us!

facebook instagram pinterest

Bezoekadres

Meelfabriekplein 2D
2312 LK Leiden

Mail & telefoon

info@vankaartjestotkiekjes.nl
+31 (0)6 30 74 40 83 

KvK 28116607
Btw NL8181.76.544.B01


Copyright
Deze site heeft auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor ons eigen gebruik, of voor onze klanten. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van kaartje tot kiekjes.

Beeldmateriaal
Alle gebruikte foto’s, logo’s en illustraties (zoals woord- en beeldmerken) op deze website zijn eigendom van Van kaartjes tot kiekjes, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Van kaartjes tot kiekjes is het niet toegestaan gebruik te maken van dit materiaal.

Aansprakelijkheid
De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met zorg samengesteld, maar wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Is vormgeving