Leiderdorp december 2021 – Deze dag was vanwege covid helaas al twee keer eerder uitgesteld, maar eindelijk is het dan zover, de dag van Tirza en Chrstiaan. We beginnen ‘s morgens lekker op tijd, Ivo bij de bruidegom, ik bij de bruid. Aan beide kanten wordt er al getoost met bubbels en wordt alles mooi in gereedheid gebracht. De mooie kanten jurk hangt al klaar en het jacquet aan de andere kant ook. De sfeer is relaxed en iedereen heeft er zin in! Iets later dan gepland rijden wij naar het mooie kerkje in Leiderdorp voor de first look van het stel. Christiaan staat te wachten tot hij zijn aanstaande mag zien! We schieten nog een paar mooie foto’s. En dan gaan we nog even naar een speciale plek om bloemen te plaatsen, zodat iedereen er vandaag bij is. De ceremonie kan bijna beginnen. Alle gasten nemen plaats en dan komt het entree. Tirza wordt begeleid door een kleine man en Christiaan mag even helpen om ze de mooie glazen kas in te brengen.

Een mooie plechtigheid volgt, emotionele tranen worden afgewisseld met uitbundig gelach. En als de ringen zijn uitgewisseld volgen twee ja’s (of een ja en een jazeker) en een spectaculaire kus. Erna volgt een gezellige receptie, een prachtige taart, lekkere hapjes en heel veel bubbels. Er wordt live gezongen en de gasten hebben plezier in de photobooth. Daarna volgt een gezellig diner onder het glazen dak versierd met lampionnen.

Het was een geweldige dag met veel bijzondere momenten, wij zijn dankbaar dat we zo’n feest mee mochten vieren waar we met zijn allen zo lang op gewacht hebben!

Locatie Brasserie Park
Fotografie & Trouwkaarten Van kaartjes tot kiekjes