9 juni, Rotterdam – Met enorm veel zin rijden we naar Rotterdam, we weten dat het feest bij onze lievelingslocatie is, dat ze een te gekke ceremonielocatie hebben en toffe trouwrepo plek hebben uitgezocht. Zo komen we aan bij Joost en Anne. Beiden bezig met de laatste voorbereiding van de dag. Joost zijn zijn groene (die kleur is zo tof!!) pak en Anne in een prachtige slank vallende jurk. En als ze klaar zijn, staat de familie buiten te wachten tot de bruidegom zijn aanstaande komt halen.
Iedereen is er stil van buiten. Even later staat iedereen gezellig te genieten van een broodje. En als ze wat cadeaus hebben uitgepakt, rijden ze in de schattige kleine Fiat voor ons uit, naar het stoere gedeelte van Rotterdam.

Ons fotografenhart maakt een vreugdesprongetje als we de stoere locaties aankomen. Het stijlvolle stel straalt en alles lijkt nog mooier in elkaar te vallen op de locaties! En als we denken dat we niet nog blijer kunnen worden, rijden we naar de RDM kantine. Waar alle gasten al klaar zitten om het stel op te wachten. Omgeven door de Rotterdamse industrie en het water volgt de ceremonie. Met de zonnebril in de aanslag tegen de scherpe zon, zien we zelfs wat jongeren van boten afspringen naast de kade.
En als het officiële gedeelte is geweest, gaan de gasten met een oude bus naar de Vertrekhal. Wij maken eerst nog wat groepsfoto’s en vertrekken even later per watertaxi.

Dan komt het diner bij de Vertrekhal, iedereen zit gezellig aan lange tafels en geniet van al het lekkers en persoonlijke speeches. En voor wij het weten zit onze dag er al weer op en gaan we met volle memorysticks weer naar huis!

Bruidsreportage: Van kaartjes tot kiekjes
Bruidsjurk: Pronovias
Trouwpak: I Am Luigi
Videograaf: Bart Gardien, Cheersvideo
Trouwauto: Fiat 500
Trouwlocatie: RDM kantine
Feest- & dinerlocatie: De Vertrekhal
Bruidstaart: Torta delizioza
Bloemen: Hilde, ‘t Bloemeke