Delft, 13 april – Het is zo’n dag vandaag waarop je denkt dít is waarom we zo houden van het fotograferen van weddings! We komen aan bij het ogenschijnlijk relaxte huis van Frank en Miriam. Waar Miriam in alle rust haar make up en kapsel laat doen. Ivo gaat door naar Frank even verderop. Even later komt de bruidegom zijn aanstaande halen. Na een dikke knuffel showt het stel zich aan de familie in de woonkamer. Waar een prachtige taart al klaar staat. Het aansnijden wordt gedaan onder het toezien van de familie en vooral de neefjes en nichtjes staan dicht tegen de tafel aan. En als iedereen van het lekkers heeft genoten, kapen wij het stel mee voor een fotoshoot bij Lijm en Cultuur in Delft.

We hebben alle tijd en schieten over het hele terrein verschillende foto’s. Ze denken dat ze onwennig staan te poseren, maar niets is minder waar, ze kletsen gezellig en lachen enthousiast, wat perfect staat op de foto. Knaloranje wanden, oude deuren en fabrieksmuren zijn een te gek decor. Dan rijden we richting het stadhuis van Delft, onderweg nog even een foto bij de bekende poort van Delft. Later komen we aan bij het stadhuis, waar familie en vrienden al staan te wachten. De gezellige groep gasten gaat het stel achter naar binnen waar een vooral vrolijke ceremonie volgt. Er wordt heel wat gelachen, vooral als Frank voor een aanzoek op zijn knieën gaat. Omdat er eerder geen officieel aanzoek heeft plaats gevonden. En na twee ja’s zorgen de neefjes en nichtjes er met zijn vieren voor dat de ringen voorzichtig gebracht worden. Natuurlijk is er nog even tijd voor felicitaties voor de gasten naar borrel en dinerlocatie gaan. We lopen mee met de groep en schieten onze laatste foto’s bij restaurant van der Dussen. De dag is omgevlogen, alsof we fotografeerden bij vrienden die we al jaren kenden. We kunnen niet wachten tot het feest en de foto’s die we dan mogen schieten!

Trouwjurk – Weddings
Trouwkaarten – Van kaartjes tot kiekjes
Ceremonie – Stadhuis Delft
Trouwauto – BMW
Diner – Restaurant van der Dussen

FM_blog_01 FM_blog_02 FM_blog_03 FM_blog_04 FM_blog_05 FM_blog_06 FM_blog_07 FM_blog_08 FM_blog_09 FM_blog_10 FM_blog_11 FM_blog_12 FM_blog_13 FM_blog_14 FM_blog_15 FM_blog_16 FM_blog_17 FM_blog_18 FM_blog_19 FM_blog_20 FM_blog_21 FM_blog_22 FM_blog_23 FM_blog_24 FM_blog_25 FM_blog_26 FM_blog_27 FM_blog_28 FM_blog_29 FM_blog_30 FM_blog_31 FM_blog_32 FM_blog_33 FM_blog_34 FM_blog_35 FM_blog_36 FM_blog_37 FM_blog_38 FM_blog_39 FM_blog_40 FM_blog_41 FM_blog_42 FM_blog_43 FM_blog_44 FM_blog_45 FM_blog_46