19 oktober 2019 Rijnsburg – Er wordt ‘s morgens gezellig gekletst en nog wat laatste sigaretjes gerookt bij beide voorbereidingen van de grote dag van Kees en Jessica. De twee prachtige bruidsmeisjes hebben hun jurkjes eerder aan dan mama! Als iedereen bijna klaar is vertrekt Kees om zijn aanstaande te halen. Ongeduldig staan de meisjes bij de deur te wachten en naar buiten te gluren waar papa blijft! En als hij dan even later voor de deur staat doen ze snel open. Na de first look nog even kletsen. Daarna rijden we naar de fotolocatie, het industriele uiterlijk van de bloemenveiling is een stoer decor voor het mooie gezin. Soms iets te stoer als een van de meisjes het geluid van de draaiende koeling wel wat spannend vindt. Maar dat mag de pret niet drukken, want we kunnen te gekke foto’s schieten.

En als alle gekke, mooie en stoere foto’s geschoten zijn, rijden we voor ze uit naar huis waar alle daggasten staan te wachten! Door de wapperende lintjes lopen ze naar de gezellige lunch. Als iedereen genoten heeft van al het lekkers is het tijd voor het officiele gedeelte! Eerst naar het raadhuis in Katwijk, waar de ceremonie is, de meisjes luisteren goed mee of ze allebei JA hoorden en dan mogen we een gezellige en gekke serie groepsfoto’s schieten buiten.
Voor de kerkelijke inzegening rijden we weer terug naar Rijnsburg. De bruid komt aangelopen met haar vader. Het is een mooie dienst en de grote kerk is een prachtig decor voor de inzegening, haar sleep ligt mooi over de grond als ze geknield zitten.

En na een mooie entree naar buiten weer toe, is het tijd om te borrelen, dineren en feesten! We gaan naar De Rustende Jager waar drie sfeervolle ruimtes al staan te wachten op de komst van het stel met al hun gasten. Na alle felicitaties mag er aan tafel gegaan worden. We horen mooie woorden en grappige speeches. Natuurlijk wordt er ook lekker gedineerd. En als de etagères met lekkernijen ook nagenoeg bijna allemaal leeg zijn, wordt er naar de waanzinnige feestzaal gegaan. Prachtige bloemen sieren de zaal en we schieten nog een paar laatste te gekke foto’s voordat het er voor ons al weer opzit. We wensen het mooie gezin ‘eine großartige Ehe‘ <3

Locatie: De Rustende Jager, Nieuw-Vennep
Ceremonie: Gemeentehuis, Katwijk
Kerk: Grote Kerk, Rijnsburg
Auto: Porsche van de bevriende buurman
Videograaf: State of dreaming
Fotografie en trouwkaarten: Van kaartjes tot kiekjes