Voorburg 4 augustus – Als ik binnenkom in het stijlvolle Central Park staat de muziek gezellig aan, wordt er druk gekletst en wordt het kapsel van Patricia prachtig in model gedaan. Er wordt in- en uitgelopen voor de decoraties en of de ceremonie nu toch echt buiten kan plaatsvinden.

Melvin is eigenlijk al klaar voor vertrek als Ivo bij hem thuis aankomt en staat te popelen om zijn aanstaande bruid op te halen. Als zij even later ook bij Central Park zijn, moeten ze toch echt even wachten tot Patricia klaar is. Zijn geduld wordt beloond want zijn waanzinnige mooie vrouw komt van de trap af. Dan schieten we wat foto’s in de mooie suite en het bijbehorende balkon. Waar de zon inmiddels zorgde voor een goede temperatuursverhoging.

Even later druppelen de gasten binnen, en mag Melvin alvast naar het mooie prieeltje in de tuin om te wachten tot het offiële gedeelte begint. Patricia wordt door haar vader gehaald en dan lopen ze samen door het mooie landhuis naar de tuin. De zon maakt het groene nog groener en de gekleurde outfits van de gasten nog feller gekleurd. Het is een waanzinnig mooie setting in de tuin. Mijn oog wordt nog getrokken door een fladderend vlindertje in een van de bloemen struiken maar ik moet me snel focussen op de warme ceremonie. Melvins gezichtsuitdrukkingen laten zien hoe mooi en grappig de ceremonie is. De warme vrolijke uitstraling van de mooie vrouw naast hem maakt het plaatje compleet! Het persoonlijke verhaal wordt natuurlijk afgesloten met hun jawoord, de kus en de handtekeningen. En als de getuigen ook hun handtekeningen gezet hebben, mogen de felicitatie wensen ontvangen worden in de tuin.

Daarna mag het gezelschap voor een heerlijke luxe lunch aan tafel op het terras. Gelukkig beschut want de zon heeft zich even verstopt achter een paar regenwolken. We voelen ons weer als een vis in het water, wat een heerlijk moment om weer eens de liefde te mogen vieren. We voeren gesprekken met mensen die blijkbaar aan de andere kant van de wereld mensen kennen die we op de foto gezet hebben en we lachen mee om de speeches en het spel van vriendinnen.

Wat een waanzinnige bruiloft. Melvin & Patricia enorm bedankt dat wij op deze speciale dag aanwezig mochten zijn!

p.s. Echt een leuk verjaardagscadeau om hier bij te mogen zijn 😉