22 juni, Rijnsburg/Rotterdam –

‘Als Feyenoord ooit kampioen wordt, dan gaan we trouwen…’ was de quote waardoor we, een jaar geleden, een ontwerp maakten voor de uitnodiging het grote aanzoek. En zo zijn we al een tijdje betrokken bij de voorbereidingen, van Marja en Ronald. Als vrienden gaan trouwen, zit je er als trouwfotograaf met je neus bovenop 😉 Eindelijk is het vandaag dan zover, dé dag. Ik kom binnenvallen als Marja nog met haar zonder jurk in de woonkamer zit, haar kapsel wordt gedaan door Marleen, die ik al op menig bruiloft en feestje ben tegengekomen.

Ivo rijdt door naar Ronald die nog even een drankje doet in de buurt. En als hij zijn te gekke blauwe pak aangetrokken heeft en Marja in de jurk zit net als hu 3 mooie bruidsmeiden. Is het tijd voor het ophaalmoment. De bel gaat en een groepje mensen heeft zich verzameld om het huis. Iedereen is er stil van.

En als we dan weer geland zijn op aarde, rijden we naar de te gekke boerderij van de familie, waar we stoere foto’s maken met het mooie gezin. En als we de landelijke omgeving achter ons laten, brengt de snelweg ons naar Rotterdam, de Kuip, niet te missen bij het thema van deze dag. We maken foto’s met de grasmat, de bekende tunnels en het logo uiteraard. We worden aardig bijgepraat door de meiden van het stel, die meer weten van voetbal dan ik 😉

En dan mogen we naar de super toffe trouwlocatie, de SS Rotterdam. Iedereen staat al binnen aan een drankje of koffie als het gezin binnenkomt. Het is nog een beetje onwennig, maar al snel durft iedereen gedag te zeggen, vlak voor de ceremonie begint. Iedereen gaat naar de trouwzaal. Waar het officiele gedeelte plaats vindt. Onder toeziend oog van 3 prachtige bruidsmeisjes en alle gasten, is het echt zeker, het stel is getrouwd! Dat Feyenoord een belangrijke rol speelt tijdens het verhaaltje van de ceremonie kan natuurlijk niet missen, net als de kleuren die komen terug in de decoratie en de boeketjes.

En dan is het spannende gedeelte voorbij en tijd voor cadeautjes, felicitaties en lekkere drankjes. Op het dek maken we de groepsfoto’s waar de wolken en de skyline een mooi decor zijn. En als we het schip weer in gaan, mogen we naar de sfeervolle zaal waar het diner en feest kan beginnen. Alsof we de gasten zijn op een feestelijk cruiseschip, oh wacht dat zijn we ook! Sluiten we aan bij de rest van de gasten. Genietend van de sfeer, en al het lekkers. En als de Nederlandstalige zanger iedereen de dansvloer op krijgt, bergen wij onze camera’s op en feesten we mee met onze vrienden!

We wensen Ro en Mar (want zo noemen wij ze) nog heel veel liefde en geluk samen toe, want niets is sterker dan dat ene woord…. LIEFDE

Bruidsreportage: Van kaartjes tot kiekjes
Fotoshoot locatie: De Kuip
Locatie: SS Rotterdam
Bloemen: Boeketterie Impression
Trouwjurk: Bruidshoek