Zoetermeer, 01 februari – We worden deze morgen wakker in een witte wereld. Een prachtige dag om in het huwelijk te treden. We rijden naar Zoetermeer voor het huwelijk van Arina en Ton. We bellen aan bij het huis waar het ruim 10 jaar geleden voor ons echt begon als trouwfotografen. Vrolijk lachend wordt de deur open gedaan. We kletsen gezellig en schieten mooie plaatjes van het stel en de tuin. De bel gaat en de trouwauto is gearriveerd! Wij rijden alvast vooruit om even later het stel op te wachten tussen de gezellige groep van familie en vrienden. De Snoek komt het pad opgereden met het prachtige Meerzicht op de achtergrond. Na een kus als balkonscene gaan Ton en zijn Arina naar binnen en komen even later de trap af geschreden.

Alle kleinkinderen staan op hun tenen om het stel te zien. En als ze dan eindelijk bij de stoelen zijn aangekomen voor de ceremonie, gaan alle kinderen snel zitten. De kinderen zitten de ceremonie netjes stil terwijl er veel gelachen wordt door de volwassenen om de grappen van de trouwambtenaar. We horen het liefdesverhaal Ton en Arina en vangen de veel betekenende blikken naar elkaar. Natuurlijk ontbreken de ringen en dé kus niet. En dan is het officiële moment voltooid en mag het natuurlijk beklonken worden met bubbels. Net als een mooie taart die aangesneden wordt. De kinderen wachten keurig op de trap totdat er een schoteltje met een stukje taart gebracht wordt. Ondertussen wordt er een grote tafel klaar gezet voor allerlei spelletjes en vermaak voor alle kleinkinderen.

Er komen veel heerlijke hapjes en drankjes voorbij en iedereen kletst gezellig met elkaar. We horen nog een 4-tal mooie speeches, die een lach een soms een klein traantje brengt. Dan strikken we iedereen nog even voor een groepsfoto. En dan laten we de gezellige groep met mensen achter. Wat een te gekke start van het trouwjaar 2019. Zoveel liefde en geluk tussen het stel is de reden waarom wij zo houden van bruidsfotografie!

Trouwkaart Leuker Ontwerp
Trouwvervoer Citroen
Ceremonie Hofstede Meerzicht Zoetermeer
Trouwfotografie Van kaartjes tot kiekjes