Noordwijk 1 september – De dag start in het strakke en stijlvolle ingerichte huis van Thijs en Lieke. Glitter Jimmy Choo’s staan classy te wachten naast de waanzinnige trouwjurk van Lieke. Die ondertussen de haar en make up ondergaat. Thijs doet alles op zijn eigen tempo, komt net onder de douche vandaan en rookt nog even een sigaret voor hij zijn aanstaande gaat halen. De spanning wordt ineens voelbaar als de ronkende Rolls Royce de straat in komt gereden. Lieke wacht netjes boven aan de trap en kust haar bijna man welkom.

We rijden het stel voor naar de stoere fotolocatie voor een serie te gekke foto’s. En Lieke wordt verrast door Thijs als hij de achterkant van zijn gilet laat zien, er wordt hard gelachen! We rijden daarna naar Noordwijk waar de grote groep vrienden en familie in de Hoofdstraat van Noordwijk staan te wachten voor een mooi onthaal. Het Klooster is een bijzonder stylish locatie voor een persoonlijke ceremonie! De bruidskinderen gaan met een groot bord en bloemblaadjes de vader en haar bruid voor naar ‘het altaar’. Daar wordt er gelachen en verschijnen er ook wat tranen. Dat laatste vooral als het stel elkaar hun ‘vows’ voorleest. En als we duidelijke ja’s hebben gehoord en alle handtekeningen goedkeurend zijn geplaatst, staan de taart en gebakjes als klaar bij de borrel!

We gaan de te gekke feestzaal in waar er gezellige geborreld wordt. Iedereen wisselt felicitaties uit, er wordt natuurlijk taart aangesneden en de kinderen kijken verlekkerd naar alle hapjes. En voordat iedereen aan tafel gaat, wordt er nog een hilarsch filmpje geshowd aan het stel en alle gasten. De tafels staan prachtig gedekt in de voormalige kerkzaal. Het diner klinkt lekker rumoerig en de kinderen lopen af en toe van hun plaats om even te spelen. Daarna mogen de dansschoenen aangetrokken worden! De avond wordt geopend met een korte dans en het gezamenlijk oplaten van ballonnen in de torenhoge zaal! En dan is deze sfeervolle dag al weer ten einde en nemen we afscheid van het prachtige stel en idem locatie!

Trouwkaarten Van kaartjes tot kiekjes
Trouwschoenen Jimmy Choo
Vervoer Rolls Royce
Trouwlocatie Het Klooster Noordwijk
Video Q quality movies
Trouwfoto’s Van kaartjes tot kiekjes