Lent 12 september – Zondagmiddag zitten we in de auto en rijden we langs ons vlakke landschap, we rijden voorbij diverse wolkenpartijen en grijs wolkendek. Tot we aankomen in Arnhem, waar de zon dus gewoon heerlijk staat te stralen.

Susanne staat al aangekleed klaar en voorziet ons van een kop koffie terwijl Heidy boven nog in de make up zit. Na een paar slokken koffie kan ik naar boven en sta ik de kamer met een coiffure award winning artist en een prachtige bruid. Haar lange rode haren zitten al in model en de laatste hand aan de make up wordt gelegd. We zijn dus ruim op tijd, wan Heidy moet wachten tot Suus de deur uit is, met de mooie groene cabrio. Wij blijven achter met de gezellige honden en dochter, die mag helpen de mooie jurk aan te trekken. En als we dan benen klaar staan is het zelfs nog wachten tot diezelfde oldtimer gearriveerd is om naar het Fort te rijden. Ik stap met 2 honden en dochter van de bruid Indy, ook om naar het fort te gaan. Aangekomen staat het prachtige dakterras van Fort Lent klaar voor de ceremonie. Iedereen staat boven al gereed, zodat de bruiden elkaar voor het eerst kunnen zijn bij het officiële gedeelte. Na een warm welkom volgt een gezellige ceremonie. De BABS is een vriend van het stel en weet hilarische verhalen met een sneltrein vaart aan elkaar te praten tot een mooi verhaal. Na het jawoord van beiden komen de honden de ringen brengen (althans één van hen doet het ook echt). En na alle handtekeningen (ook van de zoon en dochter van de bruid) mogen de felicitaties in ontvangst genomen worden.

Even later staat iedereen beneden, genieten van een drankje en even later oesters. Heerlijke hapjes komen voorbij en het geroezemoes horen we tot in de gangen. Als alle felicitaties in ontvangst genomen, nemen we het stel heel eventjes mee voor een paar foto’s en als we net klaar zijn worden ze gezocht voor het voorgerecht, die later wordt gevolgd door een heerlijke geur van de grill waar het smakelijke hoofdgerecht wordt bereid.

Als iedereen klaar is met al dat heerlijks, komt een bijzonder moment, iedereen wordt naar de andere zaal begeleidt. Want er staat iets op de planning, namelijk een foute bingo geleidt door de enige echte Christine Carrington. Haar foute grappen zorgen bij menig persoon voor de slappe lach en soms een gefluister ‘oh dit kan eigenlijk echt niet’. Kortom precies hoe een foute bingo hoort te zijn!

De muziek gaat wat harder en wij mogen weer terug met de auto naar huis. Wat een waanzinnige dag is dit. Wat een prachtige authentieke vrouwen om vast te leggen op de foto, wij zijn dankbaar dat we dit weer mogen doen!