Stoer en industrieel trouwen in Rotterdam

Bij de kennismaking met Danny & Nathalie merkten we dat zij een te gekke ideeën hadden over hun bruiloft. Zo maakten we een enorm stoere uitnodiging die precies zou passen bij de dag zoals we later merkten.

De Vertrekhal Rotterdam

Ik drop Sabrina bij hun huis en ik rijd door naar Hotel New York waar Danny zich klaar maakt voor deze onvergetelijke dag. Door de drukte van de Wereldhaven waren we vooraf nog even bang of alles wel op tijd zo lukken, maar er is geen enkel probleem. Na het ophaalmoment waar vrienden en familie staan te wachten met allerlei muziekinstrumenten vertrekken we richting het Rotterdamse havengebied voor de fotoshoot. De oude metalen containers en afgebladderde deuren vormen een te gek decor. Nadat het bruidspaar een glaasje champagne drinkt wordt de sfeer nog meer ontspannen. En gaan we op zoek naar toffe plekken voor de shoot. De omgeving van hun trouwlocatie is perfect voor een stoere repo die natuurlijk in zwart wit perfect tot zijn recht komt!

Daarna rijden wij door naar De Vertrekhal waar we weer vriendelijk ontvangen worden. Ik blijf beneden wachten op de zilveren Rolls Royce terwijl Sabrina boven tussen de gasten op het balkon staat. Na het gezellige ontvangst is de ceremonie. De grote groep vrienden en familie luistert toe hoe Nathalie heel enthousiast iets te vroeg ja zegt en nadat alle handtekeningen gezet zijn is het tijd voor alle felicitaties. Natuurlijk wordt er volop geschonken en gegeten. De stoeren Niven heeft een prachtige taart uitgekozen voor zijn vader en moeder!

We lopen rond door de Vertrekhal en schieten onze laatste foto’s van die dag. Ik had nog uren kunnen blijven fotograferen in de omgeving van de vertrekhal, maar het zit er op voor die dag en wensen het gezin heel veel geluk toe!

Stoer, industrieel & écht Rotterdams