29 juni 2019 Landgoed Twistvliest Vrouwenpolder – Het is alsof we op deze zonnige zaterdag naar ons vakantieadres rijden. De zomer staat ‘aan’ en de weggetjes tussen al het groen brengen ons naar een perfecte locatie. Een mooie ceremonie in het groen, omgeven door vakantiehuisjes en een fijn terras. We zien dat alles in gereedheid wordt gebracht en zoeken de bruid Yolande en bruidegom Matthijs op, die zich omkleden, uiteraard los van elkaar. Ook de kinderen trekken hun mooiste kleding aan en bij de deur van een van de vakantiehuisjes is de first look. De dag is nu echt begonnen! We rijden naar de fotolocatie, een nabij gelegen natuur en duingebied, met een mooi bruidsmeisje op onze achterbank. We lopen van schaduw plek naar schaduw plek voor een beetje verkoeling, en schieten mooie foto’s onder de stralende zon in de prachtig groene omgeving. En na een te gekke reportage hebben we er een bruidsjonker bij in de auto op weg naar het officiële gedeelte.

Een heerlijke ceremonie volgt, hilarische anekdotes en lieve verhalen worden verteld door de broer/zwager van het stel. Het is ondanks de hete zon, genieten van de prachtig versierde plechtigheid met alle kids op de voorste rij. We kiezen af en toe stiekem tactisch een schaduw plek tussen het schieten van alle idyllische foto’s. Natuurlijk is er een kleine ringdrager en worden handtekeningen gezet.

Het is tijd voor bubbels en hapjes, de gasten lopen van het open veld naar het terras waar het gezellig druk is. Er wordt gedronken en gekletst, de kleintjes genieten van een ijsje en het springkussen. De vakantiehuisjes mogen nog lang wachten tot de gasten klaar zijn met het feest. Want eerst worden er nog foto’s gemaakt bij de fotobooth, er wordt heerlijk gedineerd, marshmallows geroosterd en gedanst door de kinderen. Speeches worden gehouden met toehoorders aan de prachtig gedekte tafels. Kortom het was een prachtige lange zomeravond. Wat een heerlijkheid om bij te zijn! We wensen het mooie gezin dan ook heel veel liefde en geluk toe!

Trouwlocatie: Landgoed Twistvliet Vrouwenpolder
Fotografie en trouwkaarten: Van kaartjes tot kiekjes