22 juni 2019 Voorhout – We rijden richting Voorhout waar de dag begint vandaag. We zijn deze dag zelfs drie man sterk. Onze stagiaire Rachel is mee om 2,5 uur toffe polaroids te schieten tijdens de borrel van alle gasten. Uiteraard legt ze ook te gekke foto’s vast tijdens de kerkdienst met een echte camera 😉 De bruid Saskia bereid zich voor in het Van der Valk Hotel in Sassenheim. Na aankloppen op de hotelkamerdeur komen we terecht in een gezellig volle menigte, waar ze daarna haar jurk nog aandeed.

Ivo rijd door richting Voorhout, waar Hubert, de bruidegom zich thuis voorbereid tot het grote moment. Nadat de haren netjes zitten, de kinderen zijn aangekleed en de corsages zitten, vertrekken we richting de kerk in Voorhout. Het was een gigantisch mooie kerk. Dat leverde mooie kiekjes op. Het bruidspaar en de bruidskinderen worden dan ook van drie kanten gefotografeerd als ze de kerk in komen. Voor- achter en zelfs vanaf boven! Wow dat zijn unieke momenten om vast te leggen.

De mooie kerkdienst begint met muziek, zelf ingezongen door het bruidspaar. Echt een kippenvel momentje…  Tijdens de dienst wordt er veelvuldig gezongen door een viertal van een gospelkoor. Ook nog wel met oa. het bekende nummer: All you need is love”. Na de dienst maken we nog een te gekke groepsfoto voor de kerk met alle gasten en gaan we lopend naar de borrel locatie die in dezelfde straat ligt. Daar wordt het bruidspaar in een haag ontvangen en ook luidkeels door iedereen toegezongen. In deze prachtige binnentuin genieten we van alle mooie momenten die we kunnen vastleggen. Van polaroids tot een balonkunstenaar  voor de kids, live muziek, speeches en een goochelaar. Alles kwam er voorbij. Wat een toffe dag om vast te leggen, we wensen Hubert en Saskia en de 3 kids nog veel geluk samen!

Borrel locatie: Ons Genoegen
Kerk ceremonie: Kerk Voorhout
Avond locatie: De Meerhoeve
Fotografie: Van kaartjes tot kiekjes