4 april 2019 Voorburg – Het is ‘s morgens nog lekker rustig als we aanbellen bij Dana. Haar poederroze jurk hangt al aan de deur om aangetrokken te worden. Voordat de jurk aan is, worden er eerst mooie cadeaus uitgewisseld. Daarna loopt ze met haar gouden hakken en roze jurk, naar beneden om te wachten op haar aanstaande. Even later gaat de bel en wordt Bart binnengelaten. Het mooie boeket met anemonen wordt in ontvangst genomen. En na een knuffel gaan we even de tuin in voor een een kleine fotoshoot van het stel en de nabije familie.

Dan rijden we vast vooruit naar het sfeervolle Huize Swaensteyn van Voorburg. De deuren van de zaal gaan open en een gigantisch grote groep komt de kleine zaal binnen. Het is dringen om een plekje te krijgen in de klassieke ruimte. Dan volgt de persoonlijke ceremonie. En als ze mogen staan voor het officiele gedeelte zie je de liefde eraf spatten als ze na het jawoord en een kus elkaar ook nog even knuffelen. De akte wordt ondertekend door het stel en hun getuigen, dan mag de groep naar buiten naar de trap stiekem tussendoor een groepsfoto. En dan gaan we lopend naar de volgende locatie, Central Park.

Dana en Bart krijgen een hartelijk entree door alle gasten onder begeleiding van live muziek. En als dan ook vrienden en familie een lied ten gehore brengen, is een gezellig feest. Er wordt volop getoost, gekletst, en felicitaties uitgewisseld. We kunnen tussendoor nog wat groepjes fotograferen en dan wordt het langzaam iets rustiger. Tot de warme groep gasten overblijft voor een heerlijk diner. We schieten onze laatste foto’s tijdens een speech van de vader van de bruidegom. We nemen afscheid van dit te leuke stel en fijne dag! We wensen ze nog een paar prachtige weken toe met zijn tweeën om daarna nog meer te genieten als kersvers gezin!

Trouwlocatie: Huize Swaensteyn
Trouwjurk: Jill Sander
Fotografie: Van kaartjes tot kiekjes
Dinerlocatie: Central Park