Al bij de voorbereiding van vandaag werkte het enthousiasme van bruid Rosaline aanstekelijk. Met veel plezier begonnen wij onze dag begon op bekend terrein in Noordwijk. In hotel Huis ter Duin, waar we zelf regelmatig voor fotografie langs komen, zat Rosaline in het wellness gedeelte voor de make up. In deze sfeervolle setting kregen we het gevoel dat we een filmster mochten fotograferen! Al snel mochten we naar boven, naar de suite waar de prachtige jurk al klaar hangt. De zus en moeder van de bruid helpen met het aantrekken en sluiten van de kleine knoopjes. Nog even een momentje met papa. En dan is het wachten op  bruidegom Vincent en de stoere Kai! Er is een mooi momentje om elkaar te bewonderen! En dan mogen we samen met het mooie gezin door het statige hotel voor mooie foto’s.

Natuurlijk gaan we ook nog even op pad voor een leuke fotoshoot op locatie, helaas is het weer niet helemaal wat we gehoopt hadden dus plan B het LAM werd onze bestemming. Dit te gekke museum is een pracht locatie voor toffe foto’s. Na een fijne reportage is het moment aangebroken om naar Mama in Noordwijkerhout te rijden voor de ceremonie.

We komen aan op een te gek vintage terras, die je leidt naar de gezellige binnenlocatie in dezelfde sfeer. De gasten zitten al te wachten tot bruidspaar komt. Na hun grote entree, volgt een fijne plechtigheid. Rosaline kijkt nieuwsgierig de ruimte door naar alle gasten en de BABS geeft haar de ruimte om even iedereen te bekijken en even gedag te zwaaien. Ze zitten tegen een met vintage aangeklede want, naast een groot verlicht hart. Kai, zittend op een strobaal, trekt tijdens de ceromonie wat takjes uit de baal en heeft het gezellig met zijn tante.

Na de persoonlijke verhalen is het tijd voor het officiële gedeelte, het jawoord. En na de kus worden geen ringen uitgewisseld want ze hebben samen een te gekke tattoo laten zetten. Dus kunnen ze gelijk doorgaan naar alle handtekeningen.

Naast alle stoeltjes staat een bizar goed gevulde zoete tafel, met de meest prachtige cakepoppers, gebakjes, taart en allerlei andere zoetigheden. Een soort van levenswerk van de zus van de bruid! En als iedereen gezellig staat te genieten en kletsen komt er iemand binnengelopen, het is namelijk tijd voor wat actie. Een te gekke dans workshop volgt! Belangrijk om alle moves even goed te oefenen, want ‘s avonds op het feest moet er natuurlijk gedanst worden!

Ondertussen worden de tafels prachtig gedekt en volgt een sfeervol gezellig diner. De lekkere gerechtjes komen voorbij. Iedereen klets met elkaar en spaart natuurlijk zijn krachten om daarna nog een keer los te gaan op de dansvloer.

Wat een te gekke dag was dit! We wensen het leuke gezin nog heel veel liefde en geluk toe.

Voorbereiding: Huis ter Duin
Locatie: Mama Noordwijkerhout
Fotoreportage: LAM
Fotografie: Van kaartjes tot kiekjes