16 oktober Overveen – We rijden naar het huis van de ouders van de bruid, het is alsof je in een scène van een kinderboek rijdt. Via een mooie oprit naar een landelijk gelegen huis. Waar deze stralende dag begint met de voorbereiding en het aantrekken van een waanzinnige jurk. Bij Hugo gaan de voorbereidingen soepel en al snel is hij klaar voor vertrek naar zijn aanstaande. Hij mag toch nog even wachten tot Cindy klaar is en dan komt ze naar buiten. De dag start met een gezellige knusse lunch en wat foto’s op het terrein om het huis. Wij zijn nu al blij met de gave achtergronden! Om vervolgens door te gaan naar het idyllische park in Overveen. Waar we eigenlijk wel uren door zouden kunnen gaan met fotograferen. In het bos steken we stiekem nog een rookbom af met hele toffe foto’s als resultaat!

Dan is het moment van de plechtigheid. In de romantische stijlvolle Orangerie Elswout. De marmeren vloeren en grote raampartijen laten dit mooie stel nog meer stralen. De mooie ceremonie wordt afgesloten met een knal van een partypopper. Die helaas snipper voor snipper opgeruimd zou moeten worden, maar wel een feestelijk effect op de foto heeft.

Uiteraard is het daarna tijd voor de toost en een heel gezellige borrel. Mensen kletsen gezellig en genieten van de hapjes en drankjes. De groepsfoto’s kunnen ook geschoten worden voor het tijd is voor het diner. Een prachtige zaal staat klaar en we zien de mooiste en lekkerste gerechten uitgeserveerd worden. Om deze dag af te sluiten met een 5-laags taart uit een meisjesdroom. De verse bloemen uit het boeket matchen bij de taart.

Wat een topdag was dit! Wij wensen Hugo en Cindy heel veel liefde, geluk en mooie momenten toe!

Locatie: Orangerie Elswout
Auto: Rols Royce
Fotografie en trouwkaarten: Van kaartjes tot kiekjes