Nijmegen 25 augustus – Als ik binnen kom bij Kristy, is de moeder van de bruid de laatste corsages en bloemversieringen aan het maken. De bruid wordt nog voorzien van een mooi kapsel,en ook de bruidegom gaat daarna in zijn stijlvolle outfit. Als Kristy klaar is, gaat ze in de tuin staan om haar aanstaande op te wachten. Met de achterkant voor! En we begrijpen allemaal waarom, die rug en fishtail zijn geweldig! Na een enthousiast weerzien, mogen alle gasten van een lekkere lunch genieten. En dan gaan we na een korte stop voor foto’s bij de atletiekbaan (waar ze elkaar ontmoet hebben, hoe romantisch :-)) rijden we door naar Nijmegen voor een te gekke shoot. We staan in het groen, langs het water, bij de stoere brug en met een mond vol tanden als ze even de openingsdans oefenen!!

Dan gaan we naar het prachtige stukje privé bos van een bekende waar alles voor de ceremonie klaar staat. Het zonnetje verlicht nog de open plek, maar buienradar slaat alarm en vlak voor alles begint, verhuizen we naar een tent! En gelukkig ook, want regen en onweer barsten los. Een heel persoonlijke ceremonie volgt waarbij een vriend de BABS is! Halverwege gaan ze even naar buiten voor de witte duiven die opgelaten worden. Die zo lang in het mandje hadden gezeten dat ze de vrijheid vierden met een lekkere flatsch op de handen van de prachtige bruid! Niets wat een paar doekjes kunnen verhelpen gelukkig. En zo geven ze even later elkaar officieel het jawoord.

Bij de borrel komen er hilarische speeches voorbij! Er wordt gezellig gekletst, gedronken en genoten van de dag. In de tent een stukje verder in het bos staan de diner tafels klaar. Het is een beetje fris, maar als ze terug komen in de verwarmde tent voor het feest kan het dak eraf. Helemaal als Kristy en Mike een spectaculaire openingsdans inzetten. Ze wilden een salto doen, dus dat hebben ze ‘even’ geleerd. We slaan stijl achterover en iedereen met ons! En na deze te gekke dag stappen we in de auto en wensen we het stel heel veel liefde toe!

Haar & make-up: Ruth van Baal
Jurk: d’Amore Bruidssalon
Pak: Roka
Fotografie: Van Kaartjes tot kiekjes
Trouwauto: Mercedes
Trouwlocatie: privé bos 😉
Band: Pluto34
DJ: DJ Ronnie