24 mei 2019 Noordwijk – Onder de strakblauwe lucht rijden we richting Rijswijk, het bruidspaar en hun ouders zitten nog gezellig aan een kop koffie. Al snel mogen we mee naar boven voor de te gekke outfits van deze twee. Een korte jurk en zijn witte broek, oker gele strik perfect matchend bij de zomerse luchten! Het beloofd nu al een top dag te worden. Ze zien elkaar voor het eerst bij een met palmbladeren bedekte muur. Na the first look, stemmen we de fotolocatie af en rijden we naar Wassenaar voor de shoot. Een groen landschap en industriële kassen zijn een mooi decor. We kletsen gezellig en we rijden rustig naar Noordwijk voor de ceremonie. We hebben zelfs nog tijd om wat foto’s in de duinen te schieten.

We lopen alvast naar de ceremonie plek op het strand als het stel nog even wacht voor ze naar buiten komen. Guido voorop en  Renee even later met haar vader. De parasol beschermt het stel tegen de felle zon en wij kunnen stilletjes rondlopen om alle mensen heen door het zand. En af en toe kijken de dames in bikini’s achter windschermen mee naar het haast tropische schouwspel. De ceremonie wordt nog persoonlijker als de moeder van de bruid een speech houdt. Er wordt gelachen en elkaar veelbetekenend aangekeken. Dan mag de BABS het weer overnemen en wordt het officiële gedeelte voltrokken. Handtekeningen worden gezet en als het stel door de bubbels heen naar binnen loopt, steken ze af tegen de lucht. De toost met alle felicitaties volgt gezellig. Ook al staat er een beetje een fris windje, de mensen genieten van de zon, het mooie uitzicht en het warme gezelschap. Sommige mensen komen naar binnen om te genieten van het lekkere diner, terwijl anderen buiten aan de tafels elkaar opzoeken.  We krijgen net een kop koffie aangereikt als we nog een keer een fotoshoot mogen maken van het stel samen. We drinken snel wat weg en gaan dan het strand op voor nog een gave shoot. De lichte spanning die er was is nu helemaal verdwenen en heel relaxed kletsen ze samen en gaan ze zelfs op een schommel en trampoline.

Ondertussen druppelen de feestgasten binnen en gaan wij richting Witsand terug voor de avond. De avond wordt geopend met een speech, een slideshow van schattige jeugdfoto’s en een filmpje. En het dak gaat eraf als het stel de dansvloer opent met een dans in diverse stijlen, ze beginnen rustig met een ballroom die daarna veranderd in een jive en nog meer dancemoves. De dag is voorbij gevlogen en wij nemen afscheid van deze super dag en wensen Guido en Renee al liefde samen toe!

Trouwkaart: Ontwerp door Renee zelf!
Trouwlocatie: Witsand