Heeswijk-Dinther 20 juli – We kloppen op de deur van het kasteel, we zijn onder de indruk van het statige gebouw. We worden voorgegaan naar Patricia, die nog even geniet van een sandwich voor ze haar jurk aantrekt. De stijlvolle jurk hang al klaar en wordt even later geshowd. In de tussentijd zijn haar aanstaande, Yordi en hun gasten gearriveerd met de bus. Ze zitten nog even buiten. Terwijl er binnen een klein beetje ongeduldigheid ontstaat, het mag wel beginnen! En als alle gasten binnen zitten, maakt De prachtige bruid haar entree met haar moeder en broer. Het kapel zit vol mensen en iedereen kijkt verwonderd. De ceremonie gaat van start. De rood fluwelen stoelen geven een koninklijk gevoel aan het geheel.

Ze wisselen betekenisvolle blikken uit en er worden wat tranen weggedept. Uiteraard wordt er natuurlijk ook enorm gelachen! En dan is het zover, ze zijn officieel man en vrouw. Als we buiten komen, staat er een prachtige tafel met taart, cupcakes, bubbels een een sabel klaar. De binnenplaats is sprookjesachtig, ik vraag me af of ik wel in Nederland ben! De bruidegom ontkurkt de fles door te sabreren en samen snijden ze de taart aan. De gasten zoeken elkaar gezellig op in de schaduw.

We mogen even een rondje op het terrein lopen voor een korte shoot met het stel. En kijken onze ogen uit. Als we om het kasteelterrein lopen, horen we de gasten juichen en joelen naar het stel. We hebben toeschouwers 🙂
Ondertussen is onder in het kasteel het diner in volle voorbereiding en kunnen de gasten aan tafel. Het is er lekker koel en iedereen geniet van het heerlijke maal. We fotograferen nog wat speeches, maar genieten ondertussen zelf ook van een heerlijk diner. Als het stel zich aan het opfrissen is na het diner, kletsen wij gezellig met de familie van het stel. Natuurlijk niet te lang, want de feestavond begint. Het dak gaat er af als ze samen de dansvloer openen.

We laten even later het sprookjesachtige tafereel achter ons en gaan met gigabytes vol met foto’ss weer naar huis!

Bloemen: Flowers&Wood
Fotografie – Van kaartjes tot kiekjes
Taart & cupcakes: Bakkerij van Doorn
Trouwjurk: Weddings Rotterdam
Trouwkaart – Van kaartjes tot kiekjes
Trouwlocatie – Kasteel Heeswijk