Bergschenhoek 14 juli – We komen ’s middags binnen bij het huis van Walter en Kirsten, waar wat meiden rond drentelen, een buurjongetje zomaar gedag komt zeggen en een zus van de bruid even naar beneden komt. We leggen de gezelligheid vast en dan komt Kirsten in haar te gekke jurk naar beneden.
De bruidsmeisjes voorzien zichzelf nog even van een lippenstift (keurig overigens, ik was op die leeftijd meer een van wang tot wang type!). En dan komt Walter al binnen, hij begroet zijn dochters, terwijl Kirsten zich heel snel naar buiten begeeft. En daar komt hij naar zijn aanstaande toe gelopen, iedereen is er stil van.

De stilte die al snel doorbroken wordt door een van de dochters. We gaan daarna richting de cabrio waar nog even bedacht wordt wie waar mag zitten op de achterbank, voor de toffe trouwlocatie. Het mooie Vida is een te gekke locatie voor deze stralende dag. Voordat het gezin een aantal gasten begroet, schieten we nog wat mooie foto’s van hen en hun gezin. En na een serie groepfoto’s gaan ze snel naar achter voor een prachtig entree. Als alle alle volwassen gasten een plekje hebben gevonden tussen de 4 bomen en alle kids op strobalen zitten, komt het gezin stralend aangelopen. Tijdens de emotionele momenten giebelen de meiden om de tranen van de volwassenen. En zo blijft het een luchtige en vrolijke plechtigheid.

De ringen worden natuurlijk keurig gebracht door de meiden net als het voorlezen van de aktes, die de dames wonderbaarlijk relaxed en foutloos voorlezen.

Dan is het tijd voor de echte ontspanning, de borrel, met kinderdisco, een springkussen, toost en een ijscowagen. Met een strak blauwe lucht en groene omgeving begeven we ons op een Zuiderlijk aandoend eiland. Het stel komt aan met een pontje, neemt nog even plaats op een houten schommel en dan mengen ze zich met alle gasten.

Het zelfde pontje nemen ze weer om naar het restaurant te gaan voor het diner. Waar al een beamer klaarstaat voor de jeugdfoto’s van het stel. Er wordt weer heel wat gelachen en wat tranen gedroogd. En als dessert staat er een heus gekleurde bruidstaart met foto’s erop. De kinderen staan te dringen en er wordt serieus aangesneden.

Wij laten de gasten nog even aan het dessert en lopen naar de feestzaal, waar een te gekke band al staat te zingen. De avondgasten verzamelen zich naar de dansvloer. Waar de meiden weer aantreden in hun flamingojukrjes, vergezeld door 3 heuse flamingopakken en natuurlijk de beeldschone bruid.
En als wij de volle dansvloer hebben vastgelegd, bergen we de camera’s weer op in de tassen en bedanken voor de te gekke dag en wensen het gezin natuurlijk nog heel veel liefde en mooie herinneringen toe.

Trouwauto – Audi Cabrio
Trouwfoto’s – Van kaartjes tot kiekjes
Trouwlocatie – Vidaa
Flamingopakken – Opposuits