Alphen/Ede, 05 oktober – We hoeven vandaag geen navigatie in te stellen, op weg naar Noortje en Bernhard. Noortje is de 4e zus van het gezin die we mogen fotograferen. Het is een gezellig weerzien en een feestje dat we ook dit leuke stel mogen fotograferen! Haar te gekke kanten jurk hangt klaar en haar haar al in de krul als wij aankomen. Ik leg boven alles vast, als ondertussen Ivo naar buiten gaat om te kijken of Bernhard al onderweg is. En ja hoor even later komt de zilverkleurige BMW aangereden.

Iedereen kijkt toe als ze elkaar voor het eerst zien, ook de trotse oma is weer van de partij! Even later zwaait iedereen het stel uit en wij rijden erachter voor een te gekke fotoshoot. Het stel heeft een stoer plekje gevonden in Alphen aan den Rijn, we worden enorm blij van het beeld dat we kunnen schieten in de loods van het stel op gekleurde stoeltjes. Net als alle andere plekjes bij de loods, op het terrein, zoals de garagedeuren (in geel!) en zelfs een kleine bierbrouwerij. We hebben een te gekke serie foto’s als we weer terug rijden voor de lunch. Samen met de gasten pikken wij ook een broodje om even later naar het stadhuis te rijden. Waar we nog even een paar prachtige platen kunnen maken van het gebouw en de herfstkleuren er omheen.

De gasten arriveren in grote getale, waardoor de zijkant van de zaal ook geopend is zodat iedereen kan zitten. De ceremonie volgt waarbij we meer komen te weten over het stel. Over hun verschillende accenten en families. En natuurlijk kan, na 2 duidelijke ja’s en een serie handtekeningen, de groepsfoto op de trap niet ontbreken! De groep verplaatst zich dan naar de auto’s om te rijden naar Ederveen, voor de taart en koffie en natuurlijk een gezellig diner. Buiten wordt er nog genoten van de laatste oktober zonnestralen en binnen hard gelachen om de foto’s van vroeger. We mogen nog een korte fotoshoot met het stel doen op de heide (met mooie ondergaande zon :-)) waarbij Bernhard zich van zijn galante kant laat zien. Zonder er bij na te denken tilt hij zijn vrouw en tilt haar over de hei heen.

Als we genoeg hebben geschoten, gaan we naar Ede voor de inzegening. De auto staat voor de deur van het mooie gebouw geparkeerd en wij gaan naar binnen. We wachten tot het stel zijn entree maakt en lopen zo geruisloos mogelijk door de kerk voor een mooie reportage. Als we zeker weten dat we echt alles hebben vastgelegd wat we wilden, nemen we afscheid van iedereen. We hopen snel op een weerzien met deze gezellige familie!

Trouwkaart Van kaartjes tot kiekjes
Trouwvervoer BMW van de broer van de bruidegom
Ceremonie Oude Raadhuis Alphen
Kerk Beatrixkerk Ede
Feest Klomperhoeve Ederveen
Trouwfotografie Van kaartjes tot kiekjes