Rotterdam 1 juni – Ivo zet mij ‘s morgens bij Yvette af, en rijdt zelf door naar Raymond. Bij bruid Yvette loopt alles op rolletjes, de jurk hangt klaar, make up en haar worden gedaan, en dochter en mama van de bruid houden het nauwlettend in de gaten. Raymond is met hun zoontje, die zich nog even bezig houdt met de tablet, totdat ze ‘eindelijk’ in de limousine mogen!

En als Yvette klaar staat om opgehaald te worden door haar mannen, krijgt ze nog een dikke knuffel voor ze naar beneden gaat! En dan gaat ze de trap af om elkaar voor het eerste zien. De familie kijkt verwondert toe en na een dikke knuffel is de eerste spanning eraf. Er wordt gezellig gekletst, een broodje gegeten voordat we het mooie gezin volgen voor de fotoshoot.

We stoppen eerst bij een veld in de buurt waar Ivo eerder een mooie uitkijkpost gezien had. Na wat mooie foto’s in the pocket, gaan we naar het rauwe Rotterdam voor stoere industriële foto’s! De kids poseren als pro’s en springen heel hoog voor een paar gekke actiefoto’s. We kunnen nog een loods in, vinden een stoere graffiti muur en de gave limo vormen een te gek decor. Als we bijna naar de Vertrekhal gaan, vraagt het stel ons of we de ambtenaar Leo kennen. Er gaat geen lampje branden, tot we naar boven lopen en hem tegen het lijf lopen. Toch wel een van de leukste Rotterdamse ambtenaren staat het stel op te wachten.

Er is nog een telefoon die live contact maakt zodat iemand op afstand de persoonlijke ceremonie kan volgen! Leo zorgt voor grappige, emotionele en mooie momenten. Als Yvette zelf nog even het woord neemt, worden heel wat tranen weggeveegd. En dan mag de stoere Daley de ringen brengen. Ook de kids mogen hun handtekening zetten, dan is het stel getrouwd! En is het tijd voor taart en de toost. Een gezellige borrel volgt, ondertussen worden de tafels neergezet voor het gezellige diner. En als wij ‘s avonds weggaan gaat het dak eraf op het te gekke feest. We laten de fijne Vertrekhal met al die fijne mensen achter ons en nemen afscheid van deze te gekke dag.

Trouwkaart – Van kaartjes tot kiekjes
TrouwjurkMinistry of dresses
TrouwlocatieDe Vertrekhal
Trouwvervoer – Limousine
CocktailsBarblog