14 juni 2019 Vuren – We hebben al even contact met Berry en Seyhan voor hun grote dag, want we mochten een hele toffe trouwkaart ontwerpen. Kaarten op kraftpapier met witte opdruk. Sabrina start de dag in Gorinchem waar Seyhan haar voorbereidingen heeft. Ivo gaat door richting de trouwlocatie, Fort Vuren waar de bruidegom, Berry de dag start. In een zogeheten ‘Onderofficieren’ kamer. Even later komt Berry in een te gekke gele kever cabriolet voor rijden die Seyhan komt ophalen. Na de ‘first look’ vertrekken we voor de fotoshoot in de mooie omgeving van de stadswallen van Gorinchem en daarna naar het Fort in Vuren. De mooie Hollandse stapelwolken zorgen weer voor mooie kiekjes.

En als we met al die foto’s opgeslagen in onze camera’s richting de locatie Fort Vuren rijden staan de gasten al klaar.
In een mooie haag staan vrienden en familie hun op te wachten. Wat is het een mooie warme dag, je zou dan wellicht wel een ceremonie buiten verwachten? Maar we begrijpen het helemaal als je deze plek en locatie van binnen hebt gezien. Wat een mooie ruimte binnen voor de plechtigheid. Super gaaf fort, met in  het midden van de ruimte een doorkijk wat voor mooi licht zorgt. Alles van binnen is mooi versierd, we love it! Na de leuke ceremonie van ambtenaar Harry de Bont gaan we naar buiten voor een toost en taartmoment dat later overgaat in een borrel. We schieten heel wat foto’s van alle gasten. Zelfs nog een hele groepsfoto boven op het fort, waar een mooi groot stuk grasveld is. Twee Zuid-Amerikaanse gasten zorgen later voor gezellige achtergrond muziek buiten, die weten de sfeer er lekker in te houden. Het bruidspaar doet gezellig wat dansjes mee als we richting het diner gaan. Een heerlijke BBQ buiten op het mooie fort smaakt lekker.

Even later druppelen nog extra avondgasten binnen en staan wij klaar voor de opening van het feest. Een openingsdans van het kersverse bruidspaar zijn de laatste foto’s die we maken die dag. We laten een gevulde dansvloer en een te gekke dag achter ons als we de auto in stappen naar huis. Dit was een dag van ‘de liefde vieren’ zoals in de trouwkaart stond 😉

Trouwauto: Gele kever van vrienden 😉
Jurk: Hip! Weddingdesign Dordrecht
Pak: Van Soest 
Trouwkaart: Van kaartjes tot kiekjes
Trouwamtenaar: Harry de Bont
Kapsel en make up: Rowes Haarmode, Dordrecht
Muziek tijdens borrel en diner: Vrienden van bruidspaar
Bruidsboeket: Bloemisterij Het Kroontje
Trouwlocatie: Fort Vuren
Catering: Bistro de Heerlijckheid
Fotografie: Van kaartjes tot kiekjes
DJ: Marcel DJ Company