16 juni, Rotterdam – We beginnen ‘s morgens aan de voet van de Erasmusbrug voor de voorbereidingen van Martin en aan een van de Rotterdamse wateren waar Irma zich aan het omkleden is. De stoere trouwjurk met een heel tof spijkerjack (yiehaa) hangen klaar. Als Martin helemaal aangekleed is door Frank van Eldik wordt er nog even getoost met bubbels en stappen we in de watertaxi! We zijn onderweg écht niet de bloemen vergeten en komen dan ook precies op tijd aan bij Irma. Die staat te wachten op het balkon. Het prachtige stel begroet elkaar enthousiast. En stappen dan op de watertaxi voor een super snelle tocht.

Na een spectaculaire aankomst bij onze (inmiddels zeer goede) vrienden van de Vertrekhal, start de ceremonie. We zijn onder de indruk van het mooie liefdesverhaal van dit stel, dat bijzonder mooi gebracht wordt door de warme stem van Leo van Dongen. Dat het vliegtuig met pech twee passagiers zo dicht bij elkaar brengt dat ze enkele jaren later zo voor ‘het altaar’ staan. De ringen worden gebracht door een schattige, oh nee stoere ring security.

Na het officiële gedeelte wordt er natuurlijk getoost met bubbels en van taarten geproefd. Na een reeks felicitaties mogen we het stel meenemen voor een heel spannende fotoshoot. We komen op een terrein wat er een beetje vervallen uit ziet. Omdat er niemand te bekennen is lopen we van de ene naar de andere te gekke ruimte voorzien van een waanzinnige graffiti-art. En als we met een bizarre hoeveelheid foto’s weer teruglopen krijgen we een standje voor onze brutale actie. Maar iedereen smelt bij het aanzien van het leuke stel dus binnen no-time is het gesprek een stuk gezelliger en gaan we met een contactpersoon extra op zak weer terug naar de Vertrekhal.

Er wordt genoten van een heerlijk diner, drankjes en gezellige gesprekken. We volgen het vanaf onze eigen eettafel. Even later start het feest  met een échte openingsdans en een wolk aan rook. Een cocktail van Dyan en een midnight snack maken de avond compleet. Met een bijzondere ervaring ontmoetingen met fijne mensen en te gekke foto’s gaan we weer naar huis <3

Bruidsreportage: Van kaartjes tot kiekjes
Locatie: De Vertekhal Rotterdam
Cocktails: Dyan van Barblog
Babs – Leo van Dongen
Trouwjurk – Assepoester
Trouwpak – Frank van Eldik