Utrecht 21 juli – Als we over het bruggetje lopen naar het Fort maakt ons hart al een sprongetje. De stoere locatie, versierd met fel gekleurde ballonnen is een meer dan fotogenieke plek. We zoeken een plekje in de schaduw op en schieten natuurlijk al heel wat foto’s voor dat het stel hun entree maakt. Met een stijlvolle oude Mercedes wordt het stel het terrein op gereden, het dak uiteraard open met de stralende zon.

De groep gaat gezellig met zijn alle naar de ceremonie plek. De kinderen zoeken een plekje in de schaduw en verder zit iedereen op een stoel of kussen op de grond. Wat volgen zijn mooi persoonlijke verhalen van vrienden en het stel zelf. We horen over de eerste gesprekken die ze samen voerden en over de naam van hun dochter. De speeches worden afgewisseld met de mooie tonen van de viool. Het warme weer en het betonnen fort op de achtergrond, laten me voelen alsof ik in Noord Frankrijk ben. En als het stel na de ceremonie naar de bar loopt, staan de taarten en de bubbels al klaar.

Er wordt getoost met vrienden en familie en uiteraard gegeven van alle lekkere taarten. We mogen het stel even van de groep meenemen voor een fijne fotoshoot, op iedere plek op het terrein is wel een mooie setting te vinden. En als het stel op klapstoeltjes voor hun te gekke blauwe tent gaan zitten is het échte festivalgevoel compleet!

We schieten nog een groepsfoto en ondertussen is de barbecue opgewarmd. De gasten zitten aan lange tafels onder de tent. Wij nemen een stapje naar achter, schieten nog sfeerfoto’s en luisteren naar het geroezemoes van de grote groep. De dag zit er al weer op voor ons! We nemen afscheid te gekke fort en het stijlvolle stel en rijden weer huiswaarts.

Trouwauto – Mercedes
Trouwfoto’s – Van kaartjes tot kiekjes
Trouwlocatie – Fort aan de Klop