15 juni, Leiderdorp/Valkenburg – We rijden ‘s morgens het pittoreske Zoeterwoude in voor de trouwdag van Joyce & Rik. We rijden over een bruggetje langs waterlelies naar het ouderlijk huis van de bruid. Het huis is gezellig druk met vriendinnen, zus en moeder van de bruid. De prachtige jurk hangt al klaar. Ondertussen gaat Rik, na het aantrekken van zijn pak, naar de bloemist voor een prachtig boeket. Dan scheurt hij in een te gekke Chevrolet naar Joyce om de dag echt te starten.

Iedereen is onder de indruk en er worden wat tranen weggeveegd en veel gelachen. Na een broodje rijden wij de toffe auto achterna voor een fotoshoot. De industriële loods is een mooi decor voor de bruidsreportage. We gebruiken alle hoeken en rijden zelfs de auto de loods in, samen met 3 politiemotoren. De ronkende motoren zorgen voor een extra effect in de gave hal. En als we alle mogelijke plaatjes geschoten hebben rijden wij voor naar Brasserie Buitenhuis.

De groep familie en vrienden staat al te wachten op het stel in een haag. En voor we het weten staan we naast de trein op een terras de ceremonie vast te leggen. De ambtenaar Gerard Bol zorgt voor heel wat hilarische momenten en bijzonder te schieten foto’s. En als de ringen gebracht zijn en alle handtekeningen gezet. Is het tijd voor taart en bubbels. Een mooie taartentafel staat al te wachten op alle gasten en iedereen geniet van een drankje en het lekkers. Tijdens en voor de BBQ worden er twee warme speeches gegeven waarbij alle emoties voorbij komen. En als iedereen ook genoten heeft van het dessertbuffet, trekt het bruidspaar zich even terug en komen de avondgasten binnengedruppeld. Het stel opent de avond met een mooi ingestudeerde dans en dan kan het dak er echt af en staat de trein te schudden op de rails.

We nemen afscheid van dit prachtige en oh zo gezellige stel!

Bruidsreportage: Van kaartjes tot kiekjes
Bloemen: Met Bloemen
Haar & Make up: Face & Art
Trouw- en feestlocatie: Brasserie Buitenhuis
Taart: Sprinkles Bakery
Trouwambtenaar: Gerard Bol
Trouwauto: Chevrolet
DJ: Artistic Productions