9 juni, Woerden – De regen klettert tegen de auto, ingespannen kijken we naar de weg die voor ons ligt. Het geluid overstemt soms de radio. Wij zelf zijn stil, geconsenteerd en ons afvragend of de bui snel overwaait. Vandaag is de dag van Jeroen en Wendy en we gunnen hen uiteraard een stralende dag!

De laan naar het ouderlijk huis van Wendy is mooi versierd en het is gezellig binnen. Af en toe wordt er hoopvol geroepen dat het nu echt bijna niet regent. Ivo is bij Jeroen thuis en daar worden natuurlijk ook wat foto’s geschoten van de voorbereidingen. En dan rijden ze gezamenlijk naar Gouderak om zijn aanstaande op te halen. Jeroen wordt warm onthaald en staat onderaan de trap te wachten op de prachtige Wendy. Hij is onder de indruk en zij zegt ‘wat ben je mooi’. Samen loopt het stel de kamer in om gezellig te lunchen met de familie!

Even later rijden we achter de klassieke Jaguar aan naar een voormalig fabrieksterrein. Als Jeroen de autodeur openslaat schuift er een wolk opzij en schijnt de zon! We schieten te gekke foto’s op het terrein. En wat ons betreft blijven we daar nog uren, maar we hebben nog een fotolocatie op de planning staan. Bij de zeilvereniging schieten we nog een paar mooie idyllische foto’s van het stel op een steiger. Als we alle gewenste foto’s hebben, rijden we naar kasteel Woerden voor het officiële gedeelte. Het stel wordt opgewacht door een juichende groep vrienden en familie. En dan begint de mooie ceremonie. Persoonlijke verhalen van vroeger en nu worden verteld voordat het stel mag gaan staan voor de ja’s. De mooie zaal is een gaaf decor voor alle foto’s. De groep verplaatst zich naar de ruimte ernaast voor de toost en de taart. De gasten verplaatsten zich later naar de bijzondere gangen onder het kasteel voor een borrel. De diner tafel met rijen bloemen staat al te wachten op alle gasten, die aanschuiven. En genieten van 2 bijzondere speeches van de papa’s en al het lekkers!

Na het diner verplaatst naar het restaurant waar de avondgasten ook binnendruppelen. Als wij het feest verlaten, staan mensen overal te kletsen en drankjes te drinken. Wat een te gekke dag was dit! Met gigabytes aan mooie foto’s verlaten we Gouda weer en wensen we Jeroen en Wendy een prachtige reis.

BruidsfotografieVan kaartjes tot kiekjes
Trouwlocatie: Kasteel Woerden
Trouwauto: Jaguar

Bruidreportage_woerden01 Bruidreportage_woerden02 Bruidreportage_woerden03 Bruidreportage_woerden04 Bruidreportage_woerden05 Bruidreportage_woerden06 Bruidreportage_woerden07 Bruidreportage_woerden08 Bruidreportage_woerden09 Bruidreportage_woerden10 Bruidreportage_woerden11 Bruidreportage_woerden12 Bruidreportage_woerden13 Bruidreportage_woerden14 Bruidreportage_woerden15 Bruidreportage_woerden16 Bruidreportage_woerden17 Bruidreportage_woerden18 Bruidreportage_woerden19 Bruidreportage_woerden20 Bruidreportage_woerden21 Bruidreportage_woerden22 Bruidreportage_woerden23 Bruidreportage_woerden24 Bruidreportage_woerden25 Bruidreportage_woerden26 Bruidreportage_woerden27 Bruidreportage_woerden28 Bruidreportage_woerden29 Bruidreportage_woerden30 Bruidreportage_woerden31 Bruidreportage_woerden32 Bruidreportage_woerden33 Bruidreportage_woerden34 Bruidreportage_woerden35 Bruidreportage_woerden36 Bruidreportage_woerden37 Bruidreportage_woerden38 Bruidreportage_woerden39 Bruidreportage_woerden40 Bruidreportage_woerden41 Bruidreportage_woerden42 Bruidreportage_woerden43 Bruidreportage_woerden44 Bruidreportage_woerden45 Bruidreportage_woerden46 Bruidreportage_woerden47 Bruidreportage_woerden48 Bruidreportage_woerden49 Bruidreportage_woerden50 Bruidreportage_woerden51 Bruidreportage_woerden52 Bruidreportage_woerden53 Bruidreportage_woerden54 Bruidreportage_woerden55 Bruidreportage_woerden56 Bruidreportage_woerden57 Bruidreportage_woerden58 Bruidreportage_woerden59 Bruidreportage_woerden60 Bruidreportage_woerden61