07 september 2019 Leiden – Zaterdagmorgen komen we aan bij de Hortus, waar de voorbereidingen nog in volke gang zijn. Ayoub en Florien zelf zijn wel helemaal gereed en daarom gaan we samen met de naamgenoot, collegafotograaf & zus van de bruidegom, Sabrina, de tuinen in voor een mooie fotoserie! We lopen door het groen en maken fijne foto’s. We kletsen natuurlijk nog even over fotografie voor we wat familiefoto’s schieten.
De gasten druppelen binnen en de zaal staat tjokvol als de ceremonie begint. We kunnen ons voorzichtig bewegen door de mensen en maken foto’s tijdens de plechtigheid. De Babs begint de ceremonie en maakt ruimte vrij voor Bambi, vriend van het stel, die zijn sprekerskwaliteiten gebruikt voor een reeks aan herinneringen en vertelt zijn persoonlijke, grappige en mooie speech. Ook een jeugdvriendin van Florien spreekt mooie woorden. Om na applaus opzij te gaan voor de ouders van bruid Florien. Ook zij hebben een mooi verhaal voorbereid, die ze met een gemak presenteren alsof ze regelmatig een dochter getrouwd hebben. Na grappige en emotionele anekdotes is het officiële moment aangebroken. Het jawoord wordt gehoord door de grote groep vrienden en familie, gevold door een kus en de benodigde handtekeningen.

Uiteraard volgt er een toost en receptie, waarbij er uiteraard ruimte was voor persoonlijke speeches. Waarbij woorden van zus Sabrina de bruidegom tot tranen roert. En als alle felicitaties in ontvangst genomen zijn en het buiten nog licht is, schieten we een te gekke foto van de grote groep mensen. Vervolgens mag het gezelschap aan de lange gedekte tafels in de Orangerie plaatsnemen. Tussen de heerlijke gerechten door worden grappige stukjes en mooie woorden gedeeld. In de mooie hal wordt in tussentijd een prachtige bruidstaart geplaatst. Welke als dessert genuttigd wordt. De dj draait alvast warm bij de dansvloer en een te gek feest volgt. En even later nemen we afscheid van deze prachtige dag en wensen het stel en de familie heel veel liefde en geluk toe! En Kirsten onwijs bedankt voor de aanbeveling van ons 😉

Locatie: De Hortus Botanicus Leiden
Fotografie: Van kaartjes tot kiekjes
Avond foto’s: Zus van de bruidegom, Sabrina C. bedankt!
Video: Stijn & Wilco van Piraeus Productions