The Rocker and the Ballerina 2

10 februari 2011

Zoals beloofd ons uitgebreide verslag van vrijdag 4 februari.
’s Morgens dropte Ivo mij in Valkenburg bij de ouders van Marlies en reed hij door naar Katwijk, het huis van de ouders van Leo. Waar hij net als ik de voorbereidingen mocht vastleggen, later reed Ivo Leo achterna om een prachtige auto op te halen. Een te gekke retro oranje golf (familiebezit!).

In de planning stond dat Leo om half 10 bij Marlies zou aanbellen. Maar hij werd niet binnen gelaten! Hij werd  weggestuurd omdat Marlies nog druk bezig was om haar prachtige jurk aan te doen. Gelukkig werd hij later door haarzelf binnengelaten en werd het een romantisch welkom. Wat een te gek stel, ze zagen er geweldig uit, zij met haar killerheels, subtiele jurk en spierwitte haar en hij met zijn hippe schoenen, stoere zwarte pak en coole bretels.

Vervolgens hadden we daarna alle tijd voor foto’s. Leo en Marlies kozen ons eigen pakhuis in Leiden als fotolocatie. Ik hoop dat we de verachtingen hebben waargemaakt (hij vroeg ons om vet gave coole kekke foto’s’ te maken). We hebben gefotografeerd in het pakhuis waar wij zelf werken! En hadden genoeg tijd om allerlei leuke experimenten te doen. Het feest was compleet toen Leo in de boeien werd geslagen, je begrijpt wel dat we ze vervolgens onherkenbaar moesten maken als verdacht stel.

Na de shoot in Leiden hadden we zelfs nog tijd over om even naar de oefenruimte van The Rudolfs te rijden, waar Leo, als leadzanger, zich uiteraard erg thuis voelde. Wij dachten dat het een beetje oud en rommelig is in ons pakhuis, maar dat is nog niets vergeleken de ruimte van de band! Na de uitgebreide reportage was dan het belangrijkste moment van de dag, het huwelijk, en zo reden we naar het sfeervolle gemeentehuis van Valkenburg.

Terwijl er minstens windkracht 6 stond, hebben we de hele dag eigenlijk niets gemerkt van de wind, wat volgens mij genoeg zegt over het stel! Ik denk dat het nooit saai is met die twee, stormachtig in de positieve zin van het woord!

Comments

Share your opinion by posting or replying to others comments.

Evi

10/02/2011 at 21:33 - 5 jaar ago

Gave foto’s!!! Super idee, in jullie pakhuis. Helaas voor ons te ver weg :(.

Ard Muis

15/02/2011 at 15:51 - 5 jaar ago

Geniale foto serie. Complimenten!!!!

Gr,
Ard

admin

15/02/2011 at 17:36 - 5 jaar ago

Dank voor de complimenten, daar gaan we van blozen…

@Evi, we kunnen altijd nog een keer in ons pakhuis afspreken als we er tegen de tijd nog zitten :-)

Post your Comment

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.

Van Kaartjes tot Kiekjes