Rotterdam 07 oktober – Het is heerlijk rustig en ontspannen bij Nicole, de jurk wordt aangetrokken en als ze nog even haar lipgloss bijwerkt staan haar schoonouders voor de deur. De vader van de bruid helpt de bruid nog even met het vullen van de ballonnen, en als dit klaar is, staat haar aanstaande Raymond en hun twee heerlijke jongens voor de deur.  Nicole krijgt een mooie polscorsage en een te gek kunstwerk. Even later rijden we achter ze aan voor de fotoreportage, eerst Hotel New York, mooie foto’s in de suite kunnen schieten en daarna naar het Euromastpark en natuurlijk op de foto bij de Erasmusbrug. Ivo rijdt alvast naar de gasten bij Hotel New York, en wij gaan nog even lunchen. Om even later de watertaxi te nemen (of snelle Berend zoals de kids hem noemen) naar Hotel New York voor de ceremonie.

Na een grand entree volgt de fijn plechtigheid. Nicole wordt naar binnen begeleid door haar oudste zoontje. Een mooi persoonlijk verhaal komt voor het jawoord en de ringen worden dan natuurlijk gebracht door de jongste van de twee! En als de ringen zijn uitgewisseld volgt een verrassing. De jongens krijgen een horloge! Iedereen mag natuurlijk even kijken hoe laat het is. Na het officiële gedeelte wordt er een prachtig versje opgezegd door de jongens, ik moet mn tranen bedwingen achter mijn camera. Dan volgt er een gezellige borrel, natuurlijk moet eerst de mooie taart aangesneden worden! Als alle felicitaties in ontvangst zijn genomen en al het lekkers op is volgen we de groep gasten naar de watertaxi’s. We gaan op weg naar de tram, we krijgen namelijk een hele rondleiding door heel Rotterdam met een oude tram. We horen over de historie, zien mooie stukjes en hebben wat lekkers te eten en drinken.

Na de mooie Rotterdamse rit nemen we de watertaxi terug en gaan we naar Katendrecht, uiteraard eerst nog een slotje op de brug hangen en dan komen we aan bij Restaurant Kwiezien. Het diner is in volle voorbereiding en als bijna iedereen zit, nemen we afscheid van deze gezellige dag en fijne gezin! Wat een feestje.

Trouwkaart & bruidsfotografieVan kaartjes tot kiekjes
TrouwlocatieHotel New York
Trouwvervoer: Watertaxi en tram
DinerlocatieRestaurant Kwiezien
Feestlocatie’t Manneke

rn01
rn02
rn03
rn04
rn05

rn06
rn07
rn08
rn09
rn10
rn11
rn12
rn13
rn14
rn15
rn16
rn17
rn18
rn19
rn20
rn21
rn22
rn23
rn24
rn25
rn26
rn27
rn28
rn29
rn30
rn31
rn32
rn33
rn34
rn35
rn36
rn37
rn38